om

historiemageriet

Vi elsker fortællinger

I Historiemageriet arbejder vi med at skabe fortællinger sammen med børn, fordi vi ved, at fortællinger er magiske. De kan nemlig noget helt særligt. De kan gribe os om hjertet - når vi læser dem, hører dem eller ser dem. Og de kan sætte vores fantasi, vores følelser og vores skaberkraft fri - når vi skaber dem.

 

Fortællinger kan tage os med på eventyr og give os fantastiske oplevelser - og inspirere os til at gøre nye ting eller til at se verden på en ny måde. 

Fortællinger kan få os til at forstå andre mennesker og deres livssituation bedre end nogle andre tekster, fordi fortællinger giver os adgang til karakterernes følelsesliv og tanker, og fordi fortællinger appelerer til vores følelser.

Vi elsker at samarbejde og samarbejder meget gerne med biblioteker, museer, kommuner og uddannelsesinstitutioner. Og også med alle mulige andre. 

Så har du en idé til et samarbejde, bliver vi glade, hvis du vil ringe eller skrive til os. 

Samarbejd med os

Kontakt

Historiemageriet er en forening stiftet af en række kreative kræfter, der på forskellig vis beskæftiger sig med fortællinger og undervisning. 

Projektchef og projektmager Nicola Boserup
 

Nicola er oprindelig uddannet journalist med speciale i læring fra RUC. Nicola er medstifter af foreningen og undervisningsplatformen YouGlobe, hvor hun som projektchef fra 2012 - 2020  har arbejdet med at udvikle undervisningsprojekter for børn og unge. 

I Historiemageriet arbejder Nicola ligeledes med projektudvikling og projektledelse - nu med fokus på fortællingsbaserede undervisningsprojekter. 

Nicola er desuden forfatter til børnebogen 'Magnus, opgangen og skolen højt til loftet'.

Tlf: 26830653. Mail: historiemageriet@gmail.com

Claus Randrup elsker at fortælle historier gennem tekst, foto, video og lyd.  Han har bl.a. leveret indhold til  fx DR, Røde Kors og Wonderful Copenhagen, og har arbejdet med at fortælle historier om unge til unge hos Det Sociale Netværk. Claus er uddannet cand.comm. og har desuden deltaget i flere workshops på fotoskolen Fatamogana. Han har udstillet sine billeder på fotoudstillinger i både Sydney og Oaxaca (Mexico). 

Krestian Nielsen har arbejdet med unge i mange år, da han er tidligere gymnasielærer og studievalgsvejleder. Han har desuden beskæftiget sig indgående med læreres relationskompetence og holdt kurser om netop det. Krestian er oprindelig uddannet cand. polit.